protoolshop-wpsinger.de

Interinföra det vackra

March 16th, 2014 by admin

Jag har flyttat och jag har inte så höga krav på ställen jag bor på. I alla fall inte när jag flyttar in, jag gillar dock att renovera lite smått. När jag har tid över så målar jag gärna väggar eller tapetserar och så, jag gillar verkligen att se hur det kan se så pass mycket bättre ut i en lägenhet, det är så spännande och roligt att se hur bara så små saker kan göra så stor skillnad. Här om dagen beställde jag skåpluckor från http://www.luckoronline.se och när de kom så monterade jag fast dem och det blev verkligen mycket bättre känsla i köket. Jag gillar att se hur saker går från dåligt till bra, det är en resa som är rolig att följa och dessutom så mår man så mycket bättre när man har renoverat någonting. Det känns som att man har återinfört det vackra.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.